Profil de companie

Activitatea noastra in industria extractiva a inceput in anul 1996 la Targu-Mures, unde este si astazi sediul central, si a functionat pana la sfarsitul anului 2009 sub sigla companiei Three Pharm – Departamentul de Petrol si Gaze. Dupa un proces complex de rebranding, ne prezentam in fata clientilor, a furnizorilor dar si a comunitatii cu o noua imagine, un nou nume si un slogan care ne reprezinta. Seriosi si prompti in afaceri, flexibili si consecventi, angrenati intr-un domeniu la fel de energic precum sunt angajatii nostri, am reusit sa ne dezvoltam treptat pe o piata cu un pronuntat caracter concurential.

Anvergo ofera servicii complete la sonde de petrol si gaze in urmatoarele domenii de activitate:
• fluide de foraj si servicii
• waste management
• sape de foraj si servicii
• aditivi de cimentare
• echipari sonda accesorii coloana
• echipamente speciale

Incepand cu anul 2005, compania noastra a deschis un birou in Ploiesti, pentru a fi mai aproape de nevoile partenerilor nostri, iar din anul 2006 detinem si o statie de fluide foraj in Targu Carbunesti, judetul Gorj. Tot aici am construit si un depozit regional. Ulterior, o mini-statie de fluide foraj si un alt depozit regional au fost construite si la Suplacu de Barcau, in judetul Bihor.

Anvergo este dedicata imbunatatirii continue a calitatii serviciilor si produselor oferite precum si introducerii pe piata romaneasca a tehnologiilor de ultima generatie. De asemenea, mentinerea unui contact permanent cu clientii nostri este o prioritate, in dorinta de a oferi solutii personalizate pentru fiecare aplicatie in parte.

Numarul firmelor cu care colaboram a crescut de-a lungul timpului, iar prestigiul acestora reprezinta o garantie a seriozitatii, a eficientei si a disciplinei noastre in afaceri.